Оргазмът при жените се е превърнал в един от приоритетите в

...
Оргазмът при жените се е превърнал в един от приоритетите в
Коментари Харесай

Изкуството на разтърсващия оргазъм: Трикове и техники за жени

Оргазмът при жените се е трансформирал в един от целите в половия акт, макар че години наред беше подценяван заради табута.

Най-важното е и двамата да желаят да го реализиран с централизация, стимулация и релаксация. Ако някой от тези „ съставни елементи “ липсва, е мъчно да се реализира мечтаният резултат. В случай, че дамата усети, че мъжът не изпитва предпочитание да прави тази активност и прави всичко “по обвързване “, тя няма да успее да доближи оргазъм, защото ще има една психическа преграда пред себе си.

Оргазмът при дамите е цялост от физически и психически реакции към най-високата степен на наслаждение. Свързан е с възприятието за благоденствие, защото подтиква отделянето на ендорфини (известни като „ хормони на щастието “).

Противно на това, което някои мислят, методът да го постигнете не е единствено чрез проникване. Въпреки че този акт може да повлияе, най-добре е да се научите да разчитате на други ерогенни зони на тялото, които вършат задачата „ по-лесна “.

Ето кои тактики ще оказват помощ за постигането на женски оргазми по-бързо и елементарно :

1. Практикувайте сами

Трудно е за една жена да доближи оргазъм, в случай че не познава личното си тяло. Поради тази причина, преди всичко, е от значително значение всеки човек да изследва себе си, с цел да дефинира по-точно какви са неговите източници на наслаждение.

По този метод, когато сте интимни с колегата си, вие можете да го напътствате по какъв начин да ви доставя наслаждение. Освен това мастурбацията ще ви помогне да се научите да контролирате този върховен миг.

2. Опитайте разнообразни позиции

Практикуването на различни сексуални пози е един от главните фактори за повишение на удоволствието и на двамата сътрудници. 

Важно е да изпробвате разнообразни позиции (например всякаква форма на орален секс), с цел да увеличите удоволствието.

3. Стимулирайте клитора

Клиторът е прочут още като „ бутона на удоволствието “ заради чувствата, които провокира при дамите. Тъй като това е област, цялостна с нервни окончания, адекватното й стимулиране може да бъде главният метод за реализиране на кулминационна точка.

Има разнообразни способи за предизвикателство на наслаждение там: орален секс, милувки, потребление на секс играчки и др. Трябва обаче да имате поради, че е свръхчувствителен. Следователно не би трябвало да се третира жестоко.

4. Сменяйте придвижванията

Що се отнася до секса, всяка жена има свои лични усети. Ето за какво, за да ускорите оргазма, е по-добре да опитате разнообразни типове придвижвания и скорости.

Докато някои полудяват от „ нападателен ” темп, други избират нежно.

5. Опитайте секс играчки

Включването на секс играчки в половия акт е най-хубавият инструмент за разчупване на рутината и възстановяване на качеството на секса. В момента има стотици налични варианти, които оказват помощ за ускорение на оргазма при дамите.

Въпреки че някои мъже се усещат малко „ уплашени “ от използването им, истината е, че те са част от прекарването. Благодарение на тях G точката и други ерогенни зони, които са виновни за оргазма, могат да бъдат стимулирани.



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР